Selecteer een pagina

Wim Schaap

“Mijn grote dakenplan begint pas bij het leggen van zonnepanelen”

Wim Schaap
Wim Schaap: verbinder

Initiatiefnemer en oprichter van Gooi op Groen, Wim Schaap had al 5 jaar zijn eigen adviespraktijk. Om meer energie- coöperaties, gemeentes en bedrijven te kunnen bedienen, is hij gestart met de maatschap Gooi Op Groen. Drie zelfstandige adviseurs die hun kennis en expertise delen en aanvullen voor een zo hoog mogelijke kwaliteit en continuïteit van diensten. Synergie en samenwerking staat hierbij voorop. Want Wim is een teamspeler pur sang.

Veel energie coöperaties beginnen aan projecten zonder enige deskundigheid. Die initiatieven en energie zijn natuurlijk prachtig, maar zonder deskundige begeleiding worden complexe risico’s vaak onderschat of over het hoofd gezien. Wim zorgt ervoor dat niet alleen de technische, maar ook het volledige projectmanagement van A tot Z wordt uitgevoerd.

Wim heeft met zijn achtergrond uit de elektrotechniek, IT en infrastructuur de meest technische ervaring van de drie en is altijd op zoek naar nieuwe duurzame oplossingen. Niet alleen zon op dak, maar ook opslagsystemen, carports, geluidschermen, netwerk infrastructuur, smart-grids, windmolens/turbines grijpen zijn aandacht om in te zetten voor de veranderende wereld van slimme energie oplossingen. Bovendien is Wim een verbinder pur sang. Zijn betrokkenheid en enthousiasme zorgen dat hij veel dakeigenaren meekrijgt in de plannen van de lokale energie coöperatie. Begonnen in het Gooi. Maar wat hem betreft gooien we heel Nederland op Groen.

Bel Wim gerust voor de vraag hoe jouw duurzame energietransitie succesvoller kan: 06-20351131

https://www.linkedin.com/in/wimschaap/